Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Οι μεταγραφές του Σάββατου 8 Ιουλίου 2017 στο ελληνικό πρωτάθλημα

 
Μεταγραφές

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017




Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Οφόε και στον Βούκοβιτς. Επίσης πιέζει για να έρθει ο 33χρόνος έμπειρος μέσος Ζιλέ από την Νάντ και υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Ελισέου και τον Βέλιο. Ενώ υπήρξε επιβεβαίωση για ακόμη μια φορά της sports market- transfer center γιατί μετά τον Εμενικέ, ο Καρσελά υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

O Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο 29χρόνος αμυντικός της Κόνιασπορ Jagoš Vuković διέθνής 6 φορές με την εθνική Σερβίας από το 2009, ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας της Σερβίας U21 το 2009 αποτελεί τον νέο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα πληρώσει 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Σέρβο αμυντικό, ο οποίος με την φανέλα της Κόνιασπορ από το 2014 σε 87 συμμετοχές σκόραρε 9 φορές. Η ομάδα του, η τουρκική Κόνιασπορ φαίνεται πως θέλει τον Ντα Κόστα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να καλύψουν τον κενό του Ντα Κόστα, που όπως φαίνεται θα παραχωρηθεί στην Κόνιασπορ, αλλά και του Χούγκο Βιάνα, που δόθηκε δανεικός στην Μπράγκα για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς 3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βούκοβιτς επίσης ξεκίνησε από  τις ακαδημίες, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Ερυθρό Αστέρα από την Σερβία και για αυτό δεν θα είναι δύσκολη η προσαρμογή του στον Ολυμπιακό. Ο Βούκοβιτς θεωρούταν μεγάλο ταλέντο για αυτό και έχει αγωνιστεί με την φανέλα της PSV Eindhoven, ενώ όταν ήταν ποδοσφαιρστής της ολλανδικής ομάδας για ένα χρόνο δόθηκε δανεικος στην Roda της Ολλανδίας και αγωνίστηκε στην PSV Eindhoven μέχρι το καλοκαίρι του 2014 . Μετά την Ολλανδία επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Βοιβοντίνα και μετά από 9 αγωνιστικές υπέγραψε στην Κόνιασπορ.  Αυτό είναι το βιογραφικό του Βούκοβιτς   στην Βικιπαίδεια https://en.wikipedia.org/wiki/Jago%C5%A1_Vukovi%C4%87  και το βιογραφικό στο tranfermarkt https://www.transfermarkt.com/jagos-vukovic/profil/spieler/46894 και το βιογραφικό του  στο soccerway http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiCm9C3rfrUAhXDIsAKHYu9DHQQFggkMAA&url=http%3A%2F%2Fgr.soccerway.com%2Fplayers%2Fjagos-vukovic%2F47935%2F&usg=AFQjCNEGAKNd4f2NWuKDM7J6xHu9fmwDxQ και το βιογραφικό του στο soccerbase http://www.soccerbase.com/players/player.sd?player_id=54712 και το βιογραφικό του στο goal.com  http://www.goal.com/en/people/serbia/31060/jagos-vukovic

ΑΕΚ Αθήνων

Παρουσιάστηκε ο Μάρκο Λιβάγια

H ΑΕΚ έκανε πολύ μεγάλη μεταγραφή και απέκτησε τον Μάρκο Λιβάγια δανεικό από την Λας Πάλμας. Ο 23χρόνος Κροάτης επιθετικός διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας, αλλά δεν έχει παρουσία με την εθνική ομάδα της Κροατίας σε επίπεδο ανδρών αποτελεί τον κύριο επιθετικό της ΑΕΚ για την αυτήν την σεζόν. Ο Λιβάγια σε 28 συμμετοχές σκόραρε 6 γκολ στο Ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Λας Πάλμας. Ο Κροάτης επιθετικός έχει αλλάξει πολλές ομάδες και από μικρή ηλικία θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά ακόμα δεν έχει δείξει το ταλέντο του. Η ΑΕΚ απέκτησε τον Λιβάγια δανεικός με 200.000 ευρώ για ένα χρόνο και με οψιόν αγοράς με 1.800.000 ευρώ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ίντερ, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Αταλάντα, την Ρουμπίν Καζάν, την Έμπολι και σε άλλες ομάδες. Όπως δήλωσε στην παρουσίαση του θέλει πολύ να αγωνιστεί στο Champions League με την ΑΕΚ και να πετύχει πολλά γκολ.   Αυτό είναι το βιογραφικό του Μάρκο Λιβάγια στην Βικιπαίδεια  https://en.wikipedia.org/wiki/Marko_Livaja και το βιογραφικό στο tranfermarkt https://www.transfermarkt.com/marko-livaja/profil/spieler/95438 και το βιογραφικό του  στο soccerway http://gr.soccerway.com/players/marko-livaja/116576/ και το βιογραφικό του στο soccerbase http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjf1JXNsvrUAhUKKMAKHRVXCNYQFgghMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.soccerbase.com%2Fplayers%2Fplayer.sd%3Fplayer_id%3D62470&usg=AFQjCNHEdS6q_47hA1qqzlRg5Cfbb2Dxfg και το βιογραφικό του στο goal.com  http://www.goal.com/en/people/croatia/61069/marko-livaja . Η άποψη μας είναι ότι ο Λιβάγια μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο επιθετικό και να βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη είτε στο Champions League είτε στο Europa League.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί τον δανεισμό του Ελληνοαυστραλού επιθετικού της Guangzhou R&F Απόστολο Γιάννου. Ο 27χρόνος επιθετικός της Κινεζικής ομάδας έχει αγωνιστεί ως διεθνής και της Εθνικής Ελλάδος με 1 συμμετοχή και της Εθνικής Αυστραλίας με 3 συμμετοχές. Τελικά επέλεξε να αγωνίζεται στην Εθνική Αυστραλίας. Ο Γιάννου ήρθε στην Ελλάδα από τον Απόλλων Καλαμαριάς τη σεζόν 2007 και έχει αγωνιστεί με την φανέλα των ελληνικών ομάδων της Καβάλας, του ΠΑΟΚ, του Πλατανιά σαν δανεικός όταν αγωνιζόταν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης.  Με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-2016 και σε 21 συμμετοχές πέτυχε 13 γκολ. Μετά ήρθε η μεγάλη μεταγραφή στην Κίνα στην Guangzhou R&F  με την εξαγορά του από τον Αστέρα Τρίπολης με 2,5 εκατομμύρια ευρώ και ο Γιάννου έχει συμβόλαιο αξίας 1,6 εκατομμυρίου ευρώ. Ο Γιάννου στην Γκουαγκζού πέτυχε σε 24 εμφανίσεις 5 γκολ. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για ένα μεγάλο επιθετικό για να καλύψει το κενό του Μπέργκ και ο Γιάννου είναι μία λύση σαν δανεικός.   Ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει τις επόμενες μέρες 1 εκατομμύριο ευρώ περίπου από την Αλ Αίν για την μεταγραφή του Μπέργκ. Αυτό είναι το βιογραφικό του Απόστολου Γιάννου στην Βικιπαίδεια  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85 και το βιογραφικό στο tranfermarkt http://www.transfermarkt.co.uk/apostolos-giannou/profil/spieler/51166 και το βιογραφικό του  στο soccerway http://www.soccerway.com/players/apostolis-giannou/95175/ και το βιογραφικό του στο soccerbase http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj_ttXvtvrUAhUJDcAKHSDTCyAQFgghMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.soccerbase.com%2Fplayers%2Fplayer.sd%3Fplayer_id%3D52975&usg=AFQjCNG_BSXMvz32u6l0w9KLtcds1wLQNQ και το βιογραφικό του στο goal.com  http://www.goal.com/en/people/greece/33773/apostolos-giannou .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου