Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Sports Market-Transfer Center

30 Ιουνίου

Όλα τα νέα των μεταγραφών σε Ελλάδα και εξωτερικό

Οι εφημερίδες σήμερα


 Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει Εμενίκε, Καρσελά και Οφόε

Για τον Εμενίκε πολλά αθλητικά σάιτ είχαν επιβεβαιώσει ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει ακόμα και σε προφορική συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε. Αυτό είναι το βιογραφικό του Εμενίκε , του 30χρόνου διεθνή Νιγηριανού στην Βικιπαίδεια https://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Emenike και το βιογραφικό του επιθετικού της Φενέρμπαχτσε στο tranfermarkt http://www.transfermarkt.de/emmanuel-emenike/profil/spieler/120630
Η άποψη μας= Ο Εμενίκε είναι ένας καλός επιθετικός με καριέρα κυρίως στο τουρκικό πρωτάθλημα και την Φενέρμπαχτσε, αλλά και στο ρωσικό πρωτάθλημα με στην Σπάρτακ Μόσχας με την οποία σε 42 αγωνιστικές ακόραρε 21 γκολ μέσα σε δύο χρόνια. Λόγικα ο Εμενίκε δεν είναι πολύ επιθυμητός στην Φενέμπαχτσε, αφού τα τελευταία χρόνια έχει δοθεί δανεικός στην Αλ Αίν και στην West Ham.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που είναι στο στόχο του Ολυμπιακού είναι ο Καρσελά της Γρανάδα. O Καρσελά είναι διεθνής Μαροκινός μέσος, που ανήκει στην Γρανάδα και σε 22 αγωνιστικές σκόραρε 5 γκολ και πέρσι αγωνιζόταν στην Μπενφίκα. Επίσης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Σταντάρ Λιέγης του Βελγίου, στις ακαδημίες τις οποίες άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο, αφού γεννήθηκε στην Λιέγη του Βελγίου. Αυτό είναι το βιογραφικό του Καρσελά , του 27χρόνου διεθνή Μαροκινού μέσου στην Βικιπαίδεια https://en.wikipedia.org/wiki/Mehdi_Carcela-Gonz%C3%A1lez και το βιογραφικό του μέσου της Γρανάδα στο tranfermarkt https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjewJGxm-XUAhVnC8AKHUvvDc8QFgghMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.transfermarkt.com%2Fmehdi-carcela-gonzalez%2Fprofil%2Fspieler%2F42714&usg=AFQjCNG-tctFeD8N5Kr9dCIb2RxDwBT2zg και το βιογραφικό του μέσου της Γρανάδα στο soccerway http://gr.soccerway.com/players/mehdi-carcela-gonzalez/53398/. Η αποψή μας είναι ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό στην μεσαία γραμμή γιατί έχει ταλέντο και πολλές εμπειρίες από το ισπανικό, πορτογαλικό, ρωσικό και κυρίως βέλγικο πρωτάθλημα.


O τρίτος ποδοσφαιριστής, που σύμφωνα με την Sportday είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ονομάζεται Οφόε. O Vadis Odjidja-Ofoe αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν με την Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Βέλγος 28χρόνος μέσος της πολωνικής ομάδας είχε σε 28 εμφανίσεις 4 γκολ. O Vadis Odjidja-Ofoe έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες όπως το Αμβούργο, η Άντερλεχτ , η Μπρίζ σε πιο μικρή ηλικία, αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε πιο μικρούς συλλόγους όπως η Νόργουιτς και η Rotterham United της League 1 Αγγλίας, δηλαδή 3η κατηγορία Αγγλίας. Έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, αλλά και με την Εθνική Βελγίου ανδρών. Αυτό είναι το βιογραφικό του Οφόε , του 28χρόνου διεθνή Βέλγου μέσου στην Βικιπαίδεια https://en.wikipedia.org/wiki/Vadis_Odjidja-Ofoe και το βιογραφικό του μέσου της Λέγκια Βαρσοβίας στο tranfermarkt https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0ahUKEwjku_THweXUAhVjKsAKHSaRCxwQFgguMAE&url=https%3A%2F%2Fwww.transfermarkt.com%2Fvadis-odjidja-ofoe%2Fprofil%2Fspieler%2F38388&usg=AFQjCNFQoAFzF5yQaV8KyNOSvBUjIQGIsw και το βιογραφικό του  στο soccerway http://www.soccerway.com/players/vadis-odjidja-ofoe/13561/ . Η αποψή μας είναι ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό στην μεσαία γραμμή, ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Οφόε επίσης είναι και ολυμπιονίκης, επειδή συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο με την Εθνική ομάδα του Βελγίου, η οποία κατέλαβε την 4η θέση.


Παναθηναϊκός

Η Sportday αναφέρει ότι  για τον Παναθηναικό έφτασε στην Αθήνα ο Αλτμάν και πέρασε τις εργομετρικές εξετάσεις. Επίσης συναντήθηκε με τον κ Μαρίνο Ουζουνίδη στο προπονητικό κέντρο Γεώργιος Καλαφάτης του Παναθηναικού και αναμένεται εκτός απροόπτου ακόμα και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του εντός της ημέρας. Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναικού, ενώ η δεύτερη μεταγραφή θα είναι μάλλον ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο Ομρί Αλτμάν κόστισε στον Παναθηναικό σύμφωνα με πληροφορίες κάπου στις 150.000 ευρώ και είναι μια από τις μεγάλες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού. Ο Αλτμάν είναι 23 χρόνος Ιζραηλινός μεσό-επιθετικός διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Ιζραήλ και αγωνιζόταν πέρσι στην Hapoel Tel-Aviv. Δεν έχει φύγει ποτέ από το Ιζραήλ μόνο όταν ήταν μικρός πέρασε από την Φούλαμ. Το 2015 υπέγραψε με την Χαποέλ Τελ-Αβιβ 5έτες συμβόλαιο και αγωνίστηκε μόλις 2 χρόνια με 54 εμφανίσεις και σκόραρε 8 γκολ, ενώ έχει και ένα πρωτάθλημα Ιζραήλ με την Hapoel Tel-Aviv το 2013-2014.Αυτό είναι το βιογραφικό του Αλτμάν  στην Βικιπαίδεια https://en.wikipedia.org/wiki/Omri_Altman και το βιογραφικό στο tranfermarkt https://www.transfermarkt.com/omri-altman/profil/spieler/185191 και το βιογραφικό του  στο soccerway http://www.soccerway.com/players/omri-altman/156592/  . Η αποψή μας είναι ότι θα βοηθήσει πολύ στον Παναθηναικό, ο οποίος προσπαθεί να ξαναδημιουργήσει την ομάδα του μετά την φυγή του Μπέργκ, απλώς ο Αλτμάν δεν έχει εμπειρία στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο και θα δυσκολευτεί λίγο στην αρχή.

 Η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναικού πιθανότατα θα είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο 27χρόνος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ. Ο Κολοβέτσιος είναι μια πολύ καλή λύση στην άμυνα για τον Πανθηναικό, αφού γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό και στις ιδιαιτερότητες του. ο Κολοβέτσιος κατάγεται από την Λάρισα, από που και ξεκίνησε την επαγγελμάτικη του καριέρα και πέρασε από τον Πας Γιάννενα και την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε μια τριετία με 60 συμμετοχές και 1 γκολ. Επιπλέον δεν έχει αγωνιστεί με καμία μικρή εθνική ομάδα της Ελλάδας, ούτε με την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το βιογραφικό του Κολοβέτσιου  στην Βικιπαίδεια https://en.wikipedia.org/wiki/Dimitrios_Kolovetsios  και το βιογραφικό στο tranfermarkt http://www.transfermarkt.com/dimitrios-kolovetsios/profil/spieler/112648  και το βιογραφικό του  στο soccerway http://gr.soccerway.com/players/dimitrios-kolovetsios/122313/
 
O Παναθηναϊκός μπορεί να απόκτησε τον Αλτμάν, μπορεί να είναι κοντά στον Κολοβέτσιο, όμως ψάχνει παίκτες για να καλύψει το κενό του Μπέργκ. Για την θέση του επιθετικού υπάρχει ενδιαφέρον για τον 30χρόνο Ιταλό επιθετικό της Frosinone Φεντερίκο Ντιονίζι. Από το 2014 έχει σε 68 συμμετοχές 23 γκολ και φόρεσε την φανέλα πολλών μικρομέσαιων ομάδων της Ιταλίας, όπως η Salernitana, η Livorno, η Celano, η Moterotondo και η Cisco Roma. Έχει παίξει στο εξωτερικό, γιατί την σεζόν 2013-2014 δόθηκε δανεικός από την Λιβόρνο στην Ολχανένσε της Πορτογαλίας σε 24 συμμετοχές σκόραρε 8 φορές . Το πρώτο του γκολ στη Serie A με την Frosinone ήταν το 2015 εναντίον της Έμπολι την οποία νίκησε με 2-0. Ο Ντιονίζι μπορεί να μην έχει το πολύ μεγάλο βιογραφικό είναι πολύ καλός επιθετικός και θα βοηθήσει πολύ στον Παναθηναικό. Αυτό είναι το βιογραφικό του Ντιονίζι  στην Βικιπαίδεια https://en.wikipedia.org/wiki/Federico_Dionisi  και το βιογραφικό στο tranfermarkt http://www.transfermarkt.com/federico-dionisi/profil/spieler/119369 και το βιογραφικό του  στο soccerway http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwij65b4zOXUAhXICMAKHWjQDicQFggkMAA&url=http%3A%2F%2Fgr.soccerway.com%2Fplayers%2Ffederico-dionisi%2F90393%2F&usg=AFQjCNFnuJJ7N8QrS7_j9EZK9H-gxR8o7w


Αυτές είναι σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα του skysports οι top 10  φήμες για μεταγραφές. Τα δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα Skysports.













































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου